We horen graag jouw mening

Welkom op onze review-pagina!
Als projectbegeleider van het boek “Gedichten over Gedachten over Kanker” ben ik ontzettend benieuwd naar jullie meningen en ervaringen.
Jullie feedback is van onschatbare waarde, en ik kijk er naar uit om te horen hoe de woorden jullie hebben geraakt en geïnspireerd.

Laat je stem horen en deel jouw verhaal!

Een poetische virtuoze uiterst moedige tocht

Rated 5 out of 5
9 oktober 2023

Een poetische virtuoze uiterst moedige tocht van significant belang voor al wie ooit geconfronteerd wordt met de keiarde realiteit van kanker.

De opvallende integere aanpak dankzij een markante lumineuze eloquentie verdient ieder’s respect.

Myriam Vermandel-Gueuning

Geweldig boek!

Rated 5 out of 5
7 oktober 2023

het is een geweldig goed geschreven boek en voor iedereen aan te raden! heb het van de eerste keer helemaal uitgelezen en je kan het her-en-her-en herlezen, ook voor mensen die deze vreselijke ziekte niet hebben meegemaakt! toen ik het las had ik het gevoel of ik er zelf bij was en het meemaakte!

Coen René

Klasse!

Rated 5 out of 5
5 oktober 2023

Het boek raakt diepe snaren van medeleven en begrip, en biedt een eerlijke kijk op de impact van kanker op individuen en hun naasten. De gedichten zijn doordrenkt met empathie en gevoeligheid, en ze laten zien hoe woorden kunnen dienen als een krachtig middel om verbinding te maken en steun te bieden in tijden van moeilijkheden. “Gedachten over Kanker” is niet alleen een boek van woorden, maar ook een bron van troost en inspiratie voor iedereen die met deze ziekte te maken heeft gehad. Het herinnert ons eraan dat zelfs in de diepste dalen van het leven, de kracht van de menselijke geest en de troost van kunst ons kunnen verheffen en verbinden.

Mieke
5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 3 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%