Geen categorie

Wauw!

Sinds september is het eerste boek ‘Gedichten over Gedachten over kanker’ gelanceerd. En WAUW! Ik ben zo ontzettend verbaasd van de aantallen die al verkocht zijn. Ik ben zo blij met de reacties die we krijgen.

Ik ben altijd erg onzeker geweest over mezelf, mijn werk, mijn dromen, … en de chemotherapie heeft er ook geen goed aan gedaan in 2019.

Dus het voelt warm binnenin om die reacties te mogen ontvangen! Het is een boostje voor m’n vertrouwen in mezelf, maar ook in de personen in de wereld. Door de jaren heen zijn er enkele trauma’s ontwikkeld maar ik werk eraan! Een goede relatie, een fijne therapeute en een veilige haven. Dat is zl een kleine basis!

Een dikke DANKJEWEL voor jullie steun, aankoop en fijne reacties!!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *